Inspiration

Nu va det ett tag sedan jag skrev, det händer tyvärr inte så mycket i husbygget just nu utan vi går o väntar på kommunen och arkitekten för att komma vidare... Förhoppningsvis får vi de papper vi behöver i veckan för att skicka in bygglovshandlingarna, eller det är min förhoppning iaf :)

Den här helgen har jag fått med N till både kökstillverkare, IKEA (glömde dock att kolla mattorna...), mio, stalnads möbler och en massa olika badrums och klinkers butiker. Allt för att få lite inspiration om vad vi vill ha och hur vi kan göra.
Igår åkte vi ut till en kakelbutik i Åkersberga som samarbetar med Fiskarhedenvillan, då det va stängt förra helgen pga sjukdom (vilket vi märkte när vi kom dit) så ringde vi innan och kollade att de hade öppet. När vinkom fram stod det en lapp på dörren "Lunchstängt mellan 12-13". Hur F-N kan man ha lunchstängt en timme på en lördag när öppettiderna är 10-14?! Så vi fick utforska Åkersberga en stund eftersom vinkom dit kl 12.10. När väl butiken öppnade så hittade vi massa fint! Bilden nedan visar ett av mina favorit klinkers som jag hittade samt en golvbrunn som jag gärna vill ha i duschen i stället för en sådan där tråkig fyrkantig sak.

Eftersom vi ska ha en dubbeldusch på övervåningen så tror jag att det kan bli snyggt med en diskret smal brunn samt att denna gör att vi kan ha stora klinkers på golvet eftersom det annars är svårt att få till avrinningen rätt utan att behöva knäcka plattorna. Min dröm dock är stora 60x60 marmor plattor på golvet, men det är en kostnadsfråga så vi får se vad det slutar med. Men dessa är ett bra alternativ tycker jag :)